2842041513 Ιεράπετρα, Λασιθίου kiroplastiki@yahoo.gr
hero image
 
 
Προσανάμματα
Κηροπλαστική Παπαματθαιάκης | Βιοτεχνία Κεριών, Λαμπάδων & Προσαναμμάτων Κρήτη
Προσανάμματα, Κεριά, Λαμπάδες
Προσανάμματα, Κεριά, ΛαμπάδεςΣτην βιοτεχνία μας Κηροπλαστική Παπαματθαιάκης η οποία εδρεύει στην Νέα Ανατολή στην Ιεράπετρα της Κρήτης, θα βρείτε τα μοναδικά προσανάμματα σε οικονομικές τιμές.
 
Προσανάμματα από στουπί και κερί ( βαμβακερές ίνες - κλωστές εμποτισμένες με κερί παραφίνης). Το προϊόν αυτό έχει άδεια κατοχυρωμένης εφεύρεσης (Αρ. Διπλώματος ευρεσιτεχνίας 1006631) και βάση νόμου απαγορεύεται η αναπαραγωγή του χωρίς την έγγραφη άδεια του εφευρέτη.  
 
Για Εύκολο - Γρήγορο - Άοσμο & Αποτελεσματικό άναμμα φωτιάς.
Βάζει τέλος στην προσθήκη ξερών χόρτων και κλαδιών και είναι κατάλληλο για τζάκια, σόμπες, φούρνους, καυστήρες, λέβητες, ψησταριές και γενικά για την εκκίνηση πάσης φύσεως φωτιάς. 
 
Η μεγάλη φλόγα σε συνδυασμός με την μεγάλη διάρκεια καύσης (15-20 λεπτά), έχουν σαν αποτέλεσμα ένα προσάναμμα να είναι αρκετό να ανάψει ακόμα και τα πιο χονδρά ξύλα καλύπτοντας πλήρως ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.
 
Το αποτελέσματα τους εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο καταναλωτή.

Δείτε το βίντεο
 
 
Πώληση χονδρική 
Διατίθενται σε συσκευασία κιβωτίων  (360 Χ 240 Χ 175) βάρους 3 κιλών (35-40τεμ. περίπου). 
 
Τα προϊόντα μας (Προσανάμματα, Κεριά, Λαμπάδες) αποστέλλονται άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.
 
Έχετε απορίες και θα θέλατε να μας ρωτήσετε σχετικά με τα προϊόντα μας; 
Είμαστε στην διάθεσή σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας, γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στο να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.